Amerikka


Florida on loistava koko perheen matkakohde. Huvipuistot kuten Disney World, rannat, ja tuhannet golf kentät kutsuvat kaikenikäisiä ympäri vuoden. Vilinää ja kulttuuria löytyy New Yorkista - musikaalit ja museot, ravintolat ja shoppaus ovat kaikki ykkösluokkaa. Ja nähtävyyksiä riittää: Times Square, Empire State Building, YK:n päämaja, Vapaudenpatsas, Wall Street, Greenwich Village, - tuttuja nimiä jotka ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia.

Los Angeles on laaja ja värikäs. Hollywoodissa voi tietystä bongata elokuvatähtiä, mutta myös monet hienot museot kuten Getty Center & Villa yllättävät säihkyvyydellään. Trendiravintoloita ja kauppakeskuksia on joka makuun, luksustuotteiden ykköskatu on maailmankuulu Rodeo Drive Beverly Hillsissä. Meksikoon voi lähteä vaikkapa risteilylle.

Kiemurteleva rannikkotie enkelten kaupungista pohjoiseen, aina San Franciscoon asti, on mahtava kokemus. Matkalla kannattaa pysähtyä esimerkiksi Montereyhin pelaamaan huippuluokan golfia tai tutustumaan Monterey Bayn akvaarioon. Itse San Francisco on hyvin persoonallinen ja kaunis kukkuloineen ja kaapeliraitiovaunuineen.

Kauniilla Havaijin saarilla voi ihailla luontoa, tulivuoria, sademetsiä, merenrantaa ja tutustua joko pikkukyliin tai Honolulun vilkkaaseen menoon oman maun mukaan.

Kanadan Whistler Vancourin pohjoispuolella on niitä harvoja paikkoja maailmassa, jossa voi pelata huippuluokan golfia ja lasketella samana päivänä. Maailman toiseksi suurin ranskankielinen kaupunki Montreal on yksi Pohjois-Amerikan eloisimmista kaupungeista.

Vilkasta ja värikästä menoa löytyy myös Etelä-Amerikasta. Argentiinassa voi tutustua elävään gaucho-kulttuuriin ja ihmetellä Iguazu vesiputoukseen mahtavuutta sekä Perito Morenon jäätikköä Chilen rajalla. Jos kaipaa lämpöä, sitä löytyy Brasilian rannoilta. Hiki tulee viimeistään Rio de Janeirossa karnevaalin aikaan. Retki inkojen kadonneeseen kaupunkiin Macchu Pichuun Perun vuoristossa on aivan oma luku sinänsä.

   Yritysvastuu   Valokuvien Oikeudet   Sivukartta
©2020 Aimotravel - © 2014 Geniusmedia