Aimotravel - we give you the world!

Aimotravel on aurinkoisen Floridan vanhin suomalainen matkatoimisto. Toimistomme sijaitsee Lake Worthin keskustassa. Olemme palvelleet asiakkaitamme täyden palvelun liike- ja vapaa-ajan matkatoimistona jo vuodesta 1981.

Aimotravelin suosio perustuu henkilökohtaiseen palveluun olit sitten täällä USA:ssa, siellä Suomessa tai missä tahansa muualla. Toimistossamme voit asioida suomeksi ja tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla, faksilla tai olet tervetullut käymään henkilökohtaisesti paikan päällä. Voit myös halutessasi tehdä online-varauksia sivuillamme.

Aimotravelin asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus alalta takaavat Sinulle laadukkaan matkakokemuksen. Ammattitaitoisen ja yksilöllisen palvelun lisäksi lupaamme kilpailukykyiset hinnat ja luotettavat matkailualan yhteistyökumppanit.

Ympäristökriteerit ovat meille tärkeitä ja huomioimme ne niin toimistoissamme vähentämällä jätteiden syntyä ja edistämällä kierrätystä kuin suosimalla palvelutarjoajina esimerkiksi hotelleja, jotka pyrkivät kestävään kehitykseen.

Yhteistyö Seva Service palvelun kanssa takaa että verkostomme toimii tehokkaasti ympäri maailmaa. Voit ottaa yhteyttä lähimpään toimistoomme olit sitten Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Lähi-Idässä, Pohjois- tai Etelä-Amerikassa.

“Ota yhteyttä. Haluamme kehittää juuri Sinulle sopivan matkan - yhdessä!”

Hannele Aimotravel
Riitta Aimotravel
Risteilyasiantuntija
Hannele Koivumäki
Lentovarausasiantuntija
Riitta Kääntö


   Yritysvastuu   Valokuvien Oikeudet   Sivukartta
©2020 Aimotravel - © 2014 Geniusmedia