Golf-matkailu


Olitpa sitten aloittelija, ammattilainen tai muuten vain himogolffaaja, ota yhteyttä Aimotraveliin.

Suunnittelemme Sinulle elämäsi golfmatkan. Tai jos firmallanne on vuosikokous tai muu erikoistapahtuma tiedossa, antakaa Aimotravelin järjestää sen yhteyteen esimerkiksi golfkilpailu työntekijöillenne ja vieraillenne.

Oli toivematkakohteesi sitten Pebble Beach tai Dubain Arabian Ranges kenttä, tai jotain siltä väliltä, voit varata peliaikasi Aimotravelin kautta. Varaamme myös pelivälineet puolestasi, jos et halua ottaa matkalle mukaan omaa bägiäsi.

Jos lomakohteenasi on Florida, tiedätkin että olosuhteet golfin pelaamiselle ovat täällä ihanteelliset. Lähes vuoden jokainen päivä tarjoaa Sinulle auringonpaistetta, ja lämpötila laskee harvoin niin alas että tarvitsisit villatakkia. Floridassa voit pelata golfia ympäri vuoden.

Kesäkuukausina kentälle kannattaa mennä heti aamulla, koska iltapäivisin saadaan usein sadeajalle tyypillisiä kuuroja. Kesäkauden etuna ovat kuitenkin edullisemmat hinnat. Hotellihuoneet ja pelimaksut ovat ulottuvillasi puoleen hintaan. Kysy Aimotravelista golfpakettejamme eri hotelleihin.

Oli kohteesi mikä tahansa, luota Aimotraveliin, ja anna meidän järjestää Sinulle muistorikas golfmatka.

   Yritysvastuu   Valokuvien Oikeudet   Sivukartta
©2020 Aimotravel - © 2014 Geniusmedia